Етикети

, , ,


Регионален исторически музей – Пловдив, Български дарителски форум и Американска фондация за България, с подкрепата на Национален алианс за работа с доброволци организират дискусия на тема „Какво знаем и какво не знаем за дарителството в Пловдив днес?”.
Тя ще се състои на 11 март, от 15.00 до 17:00 ч., в Регионален исторически музей – Пловдив, пл. „Съединение“ №1, зала „Съединение“.
В дискусията ще участват представители на компании и фондации, които даряват, други неправителствени организации, община Пловдив, медии.
Очаква се те да споделят своите гледни точки върху филантропията и потенциала на дарителите да променят средата, актуални благотворителни инициативи, предизвикателства пред дарителите и местните институциите, за да бъде дарителството в региона по-видимо.
Дискусията е в рамките на изложбата „Благодетели и дарителство в България – между идеала и реалността“, открита на 24 февруари в Пловдив. Тя може да бъде видяна в Музеен център за съвременна история, ул. „Ангел Букорещлиев“ №14 до 14 март.

Advertisements