Етикети

, , , , , ,

Както знаете, Регионален исторически музей – Пловдив дава част от своите зали и дворни пространства под наем. Институцията ни разполага с четири експозиции – „Българско възраждане”, „Книгоиздаване в България през втората половина на XIX и началото на XX век”, „Съединение на България 1885 г.” и Музеен център за съвременна история. Всяка експозиция е подредена в отделна сграда, паметник на културата. Два от обектите са разположени в центъра на града, а другите два в сърцето на Старинен Пловдив. Освен многото изложби, концерти, дискусии, чествания, представяния на книги и други обществени прояви, ние предлагаме и чудесни условия за случването на различни фирмени мероприятия.

Последното фирмено събитие се случи на 15 април 2014 г. Пловдивската Генерална агенция на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп” предпочете възрожденския дух и колоритната обстановка на експозиция „Българско Възраждане”, за да отчете резултатите на местните застрахователни агенти за 2013 г. Експозицията е подредена в къщата на Димитър Георгиади, построена в Архитектурно-историческия резерват „Старинен Пловдив”. Една от най-красивите и емблематични сгради на Трихълмието предлага приземие, три етажа, разноцветно изписани стени, майсторски резбовани тавани, характерните декоративни ниши – „алафранги” и китен двор, където именно бяха наградени най-успешните застрахователи на „Булстрад” в Пловдив. Служителите получиха своите призове от Румен Янчев – изпълнителен директор на „Булстрад”, Георги Ненов – Директор на Генерална агенция – Пловдив, Станимир Маджаров-директор в Дирекция продажби и Климентина Куцарова – мениджър на агентската мрежа в Генерална агенция – Пловдив. Сред гостите на събитието бяха Севда Тодорова – мениджър на Агенция Смолян и гости от изключителните представителства и застрахователи.

Служителите от Генерална агенция – Пловдив на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп” участват в различни доброволчески инициативи на Регионален исторически музей – Пловдив, за което им благодарим, а в лицето на Георги Ненов – директор на агенцията, ние разпознаваме сигурен партньор и приятел, който се интересува живо от културно-историческото наследство под тепетата.

До нови срещи!

Advertisements